Historie

Historie Parodontologische Kliniek Den Haag

De Parodontologische Kliniek Den Haag viert in 2013 haar 25 jarig jubileum. De kliniek ging op 1 januari 1988 van start met één parodontoloog, één mondhygiëniste en één assistente.

In de afgelopen 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een hecht team bestaand uit vier parodontologen erkend door de NVvP, een implantoloog erkend door de NVOI, 7 paro-minor mondhygiënisten, 3 gediplomeerde preventie-assistenten, tandartsassistenten en administratief personeel. Voor de implantologie is een prothetist geassocieerd aan ons team.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij meer dan 17.000 patiënten bijgestaan met parodontale, peri-implantaire behandeling of het plaatsen van implantaten. Wij hebben deelgenomen aan wetenschappelijk onderzoek dat is gepubliceerd in internationaal gerenommeerde tijdschriften, en hebben stageplaatsen geboden aan mondhygiënisten en parodontologen in opleiding. Het verstrekken van bij- en nascholing aan verwijzende tandartsen en aan mondhygiënisten en preventieassistenten heeft eveneens tot onze taken behoord. Door het langdurig bekleden van bestuurlijke functies binnen de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie is een bijdrage geleverd aan het uitdragen van kennis over de parodontologie in Nederland.

Vanaf april 2007 hebben wij ons eigen pand betrokken op de Koninginnegracht 56. Na een flinke renovatie en restauratie verwelkomen wij u in een hypermoderne kliniek gehuisvest in de vriendelijke sfeervolle omgeving van dit grachtenpand. Wij hebben het aantal behandelkamers uitgebreid en hebben eveneens optimale faciliteiten voor onderwijs in huis. Bekijk hier onze praktijk.